top of page
Foto del escritorColegio Dentistas IB

"I TORNEIG DE PÀDEL CODB", UNA INICIATIVA QUE HA VENGUT PER QUEDAR-SE

Actualizado: 8 oct

Aquest cap de setmana s'ha disputat, a Palma, el TORNEIG DE PÀDEL CODB amb un èxit total de participants i amb un balanç tan positiu per part de col·legiats i organitzadors que el converteix en l'inici d'una tradició. BARTOMEU GONZALEZ FE, SEBASTIÀ PEREZ JUAN, ALFONSO BONNIN, BLAS TOUS, JOAN VILLALONGA RODAS, ALEX MARTINEZ GONZALEZ, IGNACIO GARCIA-MORIS GARCIA, ALFREDO ZAMORA, JAIME RODRIGUEZ RODRIGUEZ, ANE MERINO MARTIN, SHIRLEY S. LOAYZA MENDOZA y JUAN M. SANTANDREU CUENCA han estat els guanyadors de les diferents categories.


Amb gairebé 80 participants i un total de 37 parelles, els organitzadors del torneig, dirigits pel gerent del CODB, Salvador Garcinuño, han definit aquesta iniciativa com “un èxit”. El balanç tant dels participants com dels organitzadors no pot ser més positiu. "Ha estat molt bé. Tothom content i amb ganes d'un altre l'any vinent", ha assegurat la secretària del CODB i participant, Susane Herrero. Mentre que el president, Ignacio García-Moris, que també ha participat al torneig, comentava que “hem comptat amb una organització molt bona. Crec que a la gent li ha agradat i em dóna a mi la sensació de que això ha vingut per quedar-s'hi. Ho he passat molt bé”. Isabel Escolar, comptadora del CODB, ha dit "¡A mi m'ha donat molt bon feeling tot el que he vist! Es veia tothom feliç", Per la seva banda, el gerent del CODB, Salvador Garcinuño, responsable de l'organització i participant al torneig, ha explicat que “tothom estava encantat , els participants amb qui he parlat m'han dit que volien més coses així, perquè s'han divertit moltíssim i s'ho han passat de luxe. Inclòs els que hem perdut ho hem gaudit de gom a gom!!".



Els guanyadors del I TORNEIG DE PÀDEL CODB

Com a manera de celebrar el Dia Mundial del somriure, aquest any el CODB ha organitzat aquest primer torneig de pàdel que ha ocupat tot el matí del diumenge 6 doctubre.

 

Hi ha hagut 3 categories:


  1. Iniciació per als col·legiats que volien acostar-se a aquest esport. En aquesta categoria s'ha comptat amb professors del club que han ensenyat les regles bàsiques del joc i el maneig de la pala. El grup d'iniciació ha tengut la seva pròpia competició. Els guanyadors d'aquesta categoria han estat:

    1.  JAIME RODRIGUEZ RODRIGUEZ y ANE MERINO MARTIN, campions

    2. SHIRLEY S. LOAYZA MENDOZA y JUAN M. SANTANDREU CUENCA, subcampions

  2. Nivell mitjà per als aficionats al pàdel i que gaudeixen de jugar sense gaires exigències. Els guanyadors d'aquesta categoria han estat:

    1. JOAN VILLALONGA RODAS y ALEX MARTINEZ GONZALEZ, campions

    2. IGNACIO GARCIA-MORIS GARCIA y ALFREDO ZAMORA, subcampions

  3. Nivell superior per als cracs del pàdel que dominen l'art de manejar la pala. Els guanyadors d'aquesta categoria han estat:

    1. BARTOMEU GONZALEZ FE y SEBASTIÀ PEREZ JUAN, campions

    2. ALFONSO BONNIN y BLAS TOUS, subcampions

 

Les parelles han estat de lliure composició amb la condició que, almenys, un membre de cadascuna de les parelles, fos un dentista col·legiat a les Balears. El nombre de persones inscrites ha estat de 37 parelles.

 

El patrocini ha anat a càrrec de Straumann que, ha proporcionat les samarretes per a la competició, així com els trofeus per als campions i subcampions de totes les categories.




 

El lloc de la celebració ha estat al Pins Padel Club , de Palma.

 

Totes les instal·lacions del club, pistes, vestuaris, cafeteria, terrasses, etc. han estat a disposició dels participants al torneig i en exclusiva. La jornada ha estat subvencionada pel col·legi i totalment gratuïta per als participants.





8 visualizaciones0 comentarios
bottom of page