top of page
Foto del escritorColegio Dentistas IB

S'ACOSTA EL NADAL!! ... O SERAN LES GANES?

Actualizado: 10 oct



Tant fa! El CODB ja està en mode nadalenc i volem anunciar-vos que qui vulgui participar en la compra de la loteria de Nadal d'enguany, que serà el 22 de desembre, ja ho pot fer. Tenim una quota limitada de dècims i el número triat és el 31505.


Per prendre part caldrà enviar un mail al CODB indicant els dècims que es vulguin adquirir . Cada dècim és de 20€ . El cobrament es realitzarà mitjançant un gir bancari que el Col·legi farà al compte de cada col·legiat participant.

 

Per evitar desplaçaments, tots els dècims quedaran dipositats a l'administració de:

 

Loteries Palma, SL

31 de desembre, Núm. 43

07003 de Palma

Receptor de loteries 61010-0 i 61010-1

Tel. 971296206

 

En cas de ser premiats amb algun premi menor, es farà una transferència amb la quantitat premiada al compte del col·legiat. I en cas que tenguéssim la sort de ser premiats amb algun dels premis majors , es lliuraran els dècims a la pròpia seu col·legial.

 

La compra només es farà efectiva en rebre un mail de confirmació per part del col·legi.

 

La reserva dels dècims es farà per rigorós ordre d'arribada dels mails. Un cop esgotats els dècims, no hi haurà possibilitat d'adquirir-ne més.

 

No obstant això, també disposarem d'alguns dècims al CODB i, per als col·legiats que prefereixin l'opció de recollir-los en persona, aquesta ho haurajn de ser comunicada a l'email de sol·licitud.


BONA SORT A TOTS I FELIÇ NADAL!!!

(Ens encanta pensar que hem estat els primers a felicitar-te)

0 visualizaciones0 comentarios
bottom of page